Onze tarieven

Ons team

Gwendolyn Chlod

Gwendolyn Chlod

Positie Directeur

Over Hallo allemaal, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Gwendolyn. Ik ben oprichtster en mede-eigenaar van kinderdagverblijf Kruùmel. Ik ben geboren en getogen in Venlo en woon hier ook samen met mijn vriend Leroy, de andere mede-eigenaar. Ik ben dit kinderdagverblijf gestart met al mijn passie die ik in mij heb. Ik ben van oorsprong Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker, daarna heb ik ook mijn HBO Management Kinderopvang behaald. Ik sta op de groep en tevens werk ik ook op kantoor. En ik vind dit heerlijk om te combineren! Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ouders hun waardevolste ‘bezit’ aan ons toevertrouwen. Ik ben een creatief persoon en combineer graag humor in mijn werk. Ik vind het belangrijk dat kinderen zelf op onderzoek kunnen gaan, dat ze genoeg vrijheid hiervoor krijgen, dat ze fouten mogen maken en hiervan kunnen leren. In mijn vrije tijd teken ik veel en ben graag creatief bezig. Ook ben ik gek op muziek; ik zing, drum en verzamel LP’s. Verder houd ik van shoppen en spendeer graag mijn tijd met mijn vriend, vrienden en familie. Tot ziens bij Kinderdagverblijf Kruùmel!

Leroy Striekwold

Leroy Striekwold

Positie Directeur

Over Hallo allemaal! Ik ben Leroy en ben de partner van Gwendolyn en mede-eigenaar van Kruùmel. Ik heb samen met Gwendolyn dit kinderdagverblijf opgestart. Eerst nog alleen als partner van, maar sinds september 2023 ben ik ook echt in het bedrijf gestapt als mede-eigenaar. Mij zul je meer op kantoor zien en ik onderhoud het gebouw waar nodig is. Van oorsprong ben ik een techneut en kan dus in de onderhoud van het gebouw mijn ei kwijt. Cijfertjes zijn ook mijn ding, dus daarom gecombineerd met kantoor. In mijn vrije tijd sport ik graag en game ik als ontspanning. Ik heb een creatieve kijk en vind het leuk als ik iets kan maken met mijn handen, bijvoorbeeld een tankstation maken voor de kinderen buiten op het kinderdagverblijf. Tot snel bij Kruùmel!

Susan Rijnders

Susan Rijnders

Positie Pedagogisch medewerker

Over Hallo allemaal, Mijn naam is Susan, ik ben geboren in Venlo en woon hier momenteel ook samen met mijn vriend. In juli 2021 heb ik mijn diploma BBL Pedagogisch medewerker niveau 3 behaald. Daarnaast heb ik mijn BHV en VVE certificaat gehaald. Sinds 2020 ben ik begonnen in dit werkveld en vanaf juni 2022 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Kruùmel. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van een kind te volgen. Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op hun eigen ritme en eigen manier. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, shoppen en ben ik graag samen met mijn familie, vriend en vrienden. Ik zie jullie graag bij Kinderdagverblijf Kruùmel!

Ashley Verbeek

Ashley Verbeek

Positie Pedagogisch medewerker

Over Hallo allemaal, Mijn naam is Ashley en ik woon in Velden. In mei 2022 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 mogen behalen. Het heeft mij altijd erg geïnteresseerd om te zien hoe een kind zich ontwikkeld en daardoor veranderd door de jaren heen, dit uiteraard allemaal op zijn of haar eigen unieke manier. Daarom vind ik het ontzettend leuk om van mijn interesses voor kinderen mijn dagelijkse werk te kunnen maken. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ook vind ik het fijn om met vrienden samen te zijn.

Nina Thijssen

Nina Thijssen

Positie Pedagogisch medewerker

Over Hallo allemaal, Graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn Naam is Nina Thijssen, ik ben 21 jaar en ik woon in Maasbree. Sinds februari 2022 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en sindsdien ben ik werkzaam binnen de kinderopvang. Vanaf 9 januari zal ik werkzaam zijn binnen Kinderdagverblijf Kruùmel. Het leuke aan het werken in de kinderopvang vind ik om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en te zien dat geen enkel kindje hetzelfde is. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren met de kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, bakken en schilderen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en bij Kruùmel aan de slag te gaan! Groetjes Nina.

Lucas Fransman

Lucas Fransman

Positie BBL-student (werken en leren)

Over Hallo, ik ben Lucas, ik ben geboren en getogen in Venlo. Vanaf september 2022 ben ik gestart bij Kruùmel als BBL-student. Dit wil zeggen dat ik werk en leer bij Kruùmel. In mijn vrije tijd zit ik in een musicalgroep en spendeer ik graag mijn tijd met mijn vriendin, vrienden en familie. Tot snel!


 
E-mailen
Info